top of page

AANBOD PARTICIPATIE

1. Gratis kennismakingsgesprek 
We luisteren naar jullie verhaal. In dit gesprek horen we graag jullie ervaringen en toekomstige participatieplannen. We lichten onze werking en visie toe en je krijgt al wat advies. We bekijken samen wat de volgende mogelijke stappen zijn: is er nood aan bijkomende verdiepende ondersteuning via een workshop of traject? Contacteer ons.
2. Lezing jongerenparticipatie 

Wil je een groep informeren en enthousiasmeren rond het thema jongerenparticipatie? Dan is deze lezing misschien wel iets voor jullie. We leggen de basisprincipes uit van succesvolle participatie, overlopen veelgemaakte fouten en mogelijkheden om deze te vermijden. We gaan ook graag in op concrete vragen nadien. 

3. Workshop jongerenparticipatie 

Op een interactieve manier krijgt jullie (collega)team de basis van jongerenparticipatie via handige kaders, tools en tips aangereikt. 

4. Traject Jongerenparticipatie

Wij helpen organisaties doelgerichte en efficiënte participatieprojecten opzetten. Van kortstondige projecten tot duurzame participatie-organen. Van coaching tot uitvoering.   

 

Tijdens een traject rollen we samen een participatievisie uit en leggen we doelen vast. Vervolgens gaan we op zoek naar een goede rol voor de jongeren, stellen we een succesvol actieplan op en denken we na over de werving van de doelgroep. Het traject verloopt altijd volledig op maat. 

5. Kick-offdag of –weekend 

Een kick-off dag of -weekend focust op kennismaking en teambuilding voor de jongeren die betrokken worden in jullie (nieuwe) participatieproject- en of traject. Want een geëngageerde groep jongeren vergroot het succes van jullie participatieproject.  

bottom of page